Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ha eddig csupán bikiniket szereztél be az idei szezonra, most itt az ideje szert tenned egy egyberészesre is. Egy jó szabású egyberészes fürdőruha ugyanis kiválóan leplezi és forálja az alkatod.Kép

Szerencsére az egyberészes mára hatalmas változáson ment keresztül. Az újjászületett modellek mesterien támasztják alá a kerek idomokat, a különböző berakások, derékövek, valamint mély kivágások pedig végtelenül nőies megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek. A különböző pántos fazonok kitünően formázzák az alakot, és eltakarják a felesleget a hason. Ha igazán bevállalós vagy válaszhatsz a merészebb szabásúak közül is. Az egyberészesek elmaradhatatlan díszei a karikák, a kőrátétek és a rafinált pántok.

A bikini az egyberészes házasságából született fürdőruha, az úgynevezett tankini óriási népszerűségnek örvend az idei szezonban. Noha a napozáshoz nem túl előnyös viselet a parton, vagy egy medencés buliban szuperszexi szirénnek érezheted magad egy ravaszul szabott fazonban.

Bármelyik mellett is döntessz, az egyberészesek alsó kivágása nem végződhet a csípőcsont felett. Ha pedig magas vagy, akkor válassz olyan egyrészest, aminek a mell alatti része szépen kidolgozott, esetleg a deréknál van egy a fürdőruha többi részétől elütő minta. Ez optikailag megtöri az alakodat.