Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mi történik, ha egy divatszakember összefog egy asztrológussal? Megszületik a horoszkóp-divat! Ki mit szeret - kinek mi áll jól... A csillagok ezt is megmutatják.

Január hátralevő része a Bakoké, aztán jön a Vízöntők hava. Mit viseljenek, miben érzik magukat a legjobban e hónap(ok) szülöttei – erről szól összeállításunk. De hogy a többieket se hanyagoljuk el, az asztrológus és a divatszakember karöltve elmondják: kinek milyenek (csillagjegyei mellett) a divat-jegyei.

Bak dec.22. – jan.20.

Konzervatív ízlésű, ragaszkodik a régi holmikhoz. Szíve szerint leginkább megszokott mackónadráglába bújna, biztonságot jelent neki a megszokott ruha. Sportosat igen, elegáns ruhakölteményeket viszont nem visel.

Vízöntő jan. 21. – febr.18.

Kedveli a formabontót, rajong az újdonságokért. Lázad a régimódi életstílus ellen. Művészi érzéke erős, ami meglátszik öltözékén is.

Halak febr.19 – márc. 20.

Álmodozó, idealista egyéniségéhez csak a finom alapanyagból varrt ruha illik. Színvilága nem harsány, inkább visszafogott. A romantikus stílus nagyon megy neki.

Kos márc. 21. – ápr. 20.

Akaratos természetű, nehéz dolga van vele a stylistnak. Kitartó rábeszéléssel meg lehet győzni, viszont néha magától is merész divat kiegészítőket választ.

Bika ápr. 21. – máj. 21.

Művészi hajlama nem párosul kézügyességgel. A varrónőt kritizálja, de egy gombot sem képes felvarrni. Ragaszkodik a legújabb divathoz, a drága, egyedi ruhákhoz és ékszerekhez.

Ikrek máj. 22. – jún. 21.

Életeleme a változatosság. Fiatalos lendületét érett asszonyként sem veszíti el. Nem árt néha figyelmeztetni, hogy például a miniszoknya nem a legjobb választás harmincon túl.

Rák jún. 22. – júl. 22.

Kitűnőek a megérzései, színes a fantáziája, és kedveli is a harsány színeket. A meleg éghajlatú országokat és a puha, meleg holmikat szereti.

Oroszlán júl. 23. – aug. 23.

A Nap, a tüzes bolygó szülötte soha nem bujkál árnyékban. Gardróbjában kizárólag minőségi cipőnek, táskának van helye. Bizsut azért visel, mert most drágább az aranynál.

Szűz aug. 24. – szept. 22.

Tanárnői szigorát nem vetkőzi le vásárlás közben sem. Nem vágyik nagyestélyire, az ő stílusa a hétköznapi egyszerűség. A fehér és a zöld szín a kedvence, már-már mániája.

Mérleg szept. 23 – okt.23.

Fejlett a stílusérzéke, fontos számára a jó ízléssel válogatott ruhatár, a szép kiegészítők. Szóba sem jöhet a turkáló vagy a bolhapiac. Barátnői is utánozzák. Viszont néha többet megenged magának a kelleténél, legalábbis anyagilag.

Skorpió okt. 24. – nov. 22.

Egyszer szakadt farmer, másszor nemes szőrbunda. A szélsőségek embere, de javára legyen mondva, mindig egyenes tartással jár a világban. A divatvilágban is kiismeri magát, bármit visel, jól mutat rajta.

Nyilas nov. 23. – dec. 21.

Nagyvonalú és kalandvágyó. Testalkata nem mondható törékenynek. Ennek ellenére bátran választ színes, nagy mintájú cuccokat. Egyaránt szereti a klasszikus és a sportosan elegáns dolgokat.